Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Gewicht in kg x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Brandwerende kasten

Matthijs van PedroshopZoekt u naar brandvertragende of brandwerende archiefkasten? Zorg dankzij zo’n kast dat u aan de verschillende voorwaarden voor brandvertraging voldoet, of voorkom zelf zoveel mogelijk schade aan uw belangrijke dossiers. Bekijk de verschillende brandwerende kasten volgens het gewicht, of blader door het assortiment om na te gaan welk formaat het best beantwoordt aan uw specifieke voorkeur. Wat uw wensen met het oog op de brandwerende kasten ook zijn, wij zorgen er met ons uitgebreide aanbod voor dat u uw kast eenvoudig online bestelt.

7 producten gevonden

Zwarte brandwerende kast

Bent u op zoek naar een specifieke uitstraling voor de brandwerende kast? Kies bijvoorbeeld voor een brandwerende kast in het zwart. Dat komt de degelijke uitstraling van de kast zeer ten goede, en zorgt er daarnaast voor dat u de kast op een onopvallende wijze binnen de inrichting van uw kantoor kunt plaatsen. Bekijk de verschillende kasten binnen ons assortiment en weet dat we werken met de beste merken. We leveren archiefkasten van Triumph, PDC, Ecotec en Bisley, zodat u zeker bent dat uw kasten een lange levensduur kennen.

Goedkope brandwerende kasten

Wilt u goedkope brandwerende kasten kopen van uitstekende kwaliteit? Wij hanteren scherpe prijzen, en zorgen ervoor dat alle kasten voldoen aan onze hoge standaarden op het gebied van kwaliteit. De brandwerende kasten voldoen aan de normen zodat u uw documenten op een degelijke manier beschermt. Zorg ervoor dat uw dossiers niet zomaar verloren gaan, of bewaar belangrijke tekeningen die u tot uw beschikking wilt kunnen houden.

Overige archiefkasten bestellen

Blader door het assortiment aan brandwerende kasten, maar kijk ook eens naar de overige archiefkasten die we u kunnen leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verschillende roldeurkasten, de draaideurkasten, de ladeblokken en de ladekasten? Kies voor de meerladekasten met vijf of tien laden, of kies voor een van de folderkasten met onderkast. De opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Ga uit van het doel dat u voor ogen hebt, in combinatie met de ruimte die tot uw beschikking staat. Kies op basis daarvan voor een van de brandwerende kasten of archiefkasten die er het best bij aansluiten.

Hebt u vragen over de brandwerende kasten, of wilt u een offerte op maat ontvangen voor een uitgebreide bestelling? Wij horen graag van u.