Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Garantie x

  Kleur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Folderkasten en tijdschriftenrekken

Tijdschriftrek voor uw folders en tijdschriften

Tijdschriftrekken bieden u de mogelijkheid om tijdschriften aan te bieden in een wachtruimte, of zorgen er tijdens de lunch voor dat uw werknemers zich kunnen ontspannen. Zoekt u naar een geschikt tijdschriftenrek en rekent u op een stevige constructie? Wij verkopen tijdschriftenrekken van merken als Triumph, Ecotec en Bisley, waardoor u rekent op een uitstekende kwaliteit van de materialen. Zorg er met de tijdschriftrekken met onderkast voor dat u oude nummers kunt opbergen, of kies voor een van de tijdschriftenrekken die van boven tot onder een aantrekkelijke uitstraling hebben.

2 producten gevonden

Diverse kleuren tijdschriftrekken

Uiteraard hebt u de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, wanneer u online uw tijdschriftrek bestelt. Gebruikt u binnen de rest van de kantoorinrichting voornamelijk wit of zwart? Kies in dat geval voor een folderkast in het wit, of een tijdschriftenkast in het zwart. Daarnaast zijn we u van dienst met folderkasten met bijvoorbeeld een aluminium afwerking, of in een grijze kleur. U zorgt er met de rustige kleuren in ieder geval voor dat het de folders en tijdschriften in de kasten zijn die de meeste aandacht krijgen, zodat uw relaties of medewerkers daarop de focus leggen.

Tijdschriftrekken en andere archiefkasten

Onze folderkasten maken deel uit van een breder assortiment archiefkasten. We zorgen er op die manier voor dat u uw dossiers en documenten op een degelijke manier kunt opbergen. Ga uit van het doel dat u met de ruimte voor ogen hebt, net als de manier waarop u de ruimte zo effectief mogelijk kunt benutten. Selecteer een van onze tijdschriftenrekken, of kies bijvoorbeeld voor een van de ladeblokken, ladekasten, roldeurkasten of draaideurkasten. Uiteraard bestelt u ook de tijdschriftenrekken heel eenvoudig online, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Wij zorgen dat u de kast snel ontvangt, zodat u er al spoedig gebruik van kunt maken.

Tijdschriftrek met onderkast

Gebruik het traditionele tijdschriftenrek om folders en tijdschriften te presenteren, of kies voor een combinatie met een onderkast. Het tijdschriftrek met onderkast zorgt ervoor dat u oude exemplaren kunt bewaren, of u de mogelijkheid hebt om enkele dossiers op te bergen. U maakt optimaal gebruik van de ruimte die u tot uw beschikking hebt, terwijl u alles netjes kunt opruimen.

Wilt u meer weten over een van de tijdschriftrekken, of wilt u graag een offerte op maat ontvangen voor een grote bestelling? Contacteer ons vrijblijvend, wij horen graag van u.